Modrić otkrio gdje bi mogao otići ako ne završi karijeru u Realu

Foto: Getty Images / Guliver Image

LUKA MODRIĆ sprema se za finiš sezone, u kojem će s Realom pokušati četvrti put u karijeri, a treći zaredom, osvojiti Ligu prvaka. Nakon toga hrvatskog kapetana očekuje Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a u intervjuu za SVT Sport govorio je o Zlatanu Ibrahimoviću i tome gdje bi mogao završiti karijeru.

Sjajni Ibra u ožujku je iz Manchester Uniteda stigao u LA Galaxy i do sada zabio tri gola u isto toliko utakmica. Legenda švedskog nogometa zaludjela je Los Angeles, a Modrić je njegov veliki obožavatelj

"Znate, bio je zaista velik igrač u Europi u zadnjih 10-20 godina. Jedan od najboljih napadača, a odlazak u SAD je njegova odluka. Nadam se da će uživati u Los Angelesu. Volio bih da igra što dulje, kako bih mogao uživati u njegovim potezima, ali vidjet ćemo", rekao je Modrić.

Uslijedilo je pitanje gdje on planira završiti karijeru. Naravno, prva želja je da to bude u Realu...

"Ja sam uvijek govorio da bih volio završiti karijeru u Realu, imamo još dvije godine ugovora i sretan sam. No nikad ne znate što se može dogoditi. Ako ne okončam karijeru u Realu, možda se mogu zamisliti u MLS-u", otkrio je Modrić.

Da su okolnosti bile drukčije, Modrić i Ibrahimović mogli su zajedno igrati za Hrvatsku. Kakva bi to momčad bila...

"Tko ne bi volio imati takvog igrača u kadru!? On je jedan od najboljih igrača u modernom nogometu i šteta je što nije odabrao Hrvatsku. Ali znate, tako je kako je, imamo mi sjajnih napadača u reprezentaciji. Iako, sjajno bi nam Ibrahimović došao. To je sigurno", zaključio je veznjak. 

Pročitajte više