Modrić postaje kapetan Reala. Njegov agent: Luka će najvjerojatnije ostati još sezonu

Foto: Profimedia

"NAJVJEROJATNIJE je da će ostati još godinu dana i nastaviti pisati povijest", kaže o Luki Modriću njegov agent Vlado Lemić, čije izjave za saudijski medij Kooora prenosi Marca. Lemić je prije samo tjedan dana bio vrlo oprezan u izjavama oko Modrićeve budućnosti, no sada je i on potvrdio da bi Modrić i iduće sezone trebao nositi dres Reala.

"Real Madrid je najbolji klub na svijetu i vodi ga najbolji predsjednik u povijesti nogometa. Luka Modrić je navijač Real Madrida koji voli klub i smatra ga svojim domom", dodao je Modrićev agent.

Modrić ostaje i postaje kapetan

Marca tvrdi i da će Modrić, koji će na startu nove sezone napuniti 39 godina, postati i novi kapetan Reala. To je i logično, s obzirom na to da aktualni kapetan Nacho odlazi na kraju sezone, a Modrić trenutno ima ulogu dokapetana.

Kako navode pojedini španjolski mediji, Modrić se pristao žrtvovati kako bi ostao u Realu. Naime, dosad je zarađivao oko 10 milijuna eura neto po sezoni, a sada je pristao na to da mu se plaća prepolovi.

U Realu je osvojio sve

Hrvatska legenda Reala u Madridu je osvojila sve. Između ostalog, pet europskih, četiri španjolske titule i dva Kupa kralja te Zlatnu loptu. Odigrao je 531 utakmicu, postigao 39 i namjestio 86 golova. Obožavaju ga suigrači i navijači, a posljednjih godina je zbog poodmakle dobi produljivao ugovore samo za jednu sezonu.

U aktualnoj sezoni većinom je bio rezerva, ali sa značajnim doprinosom na Realovom putu do osvajanja La Lige i finala Lige prvaka. Iako je bio u prvoj postavi u samo 22 utakmice, uspio je zabiti 2 gola i asistirati za njih 8.

Pročitajte više