Modrić s 20 metara zabio prvi ovosezonski gol u Primeri, Real sedmicom pregazio Deportivo

Foto: Screenshot

KAKO je počela utakmica 19. kola Primere protiv Deportiva, činilo se da je pred Realovim navijačima još jedno teško poslijepodne.

Gosti iz La Corune su poveli preko Adriana u 23. minuti, ali vodstvo su držali samo devet minuta. Prvo je Nacho izjednačio na asistenciju Marcela da bi Gareth Bale prekrasnim udarcem u 42. minuti potpuno okrenuo utakmicu.

U nastavku je Real i dalje dominirao, a Velšanin je u 58. minuti povisio na 3:1. Četvrti Realov gol je deset minuta kasnije zabio Luka Modrić. Marcelo je prošao po desnoj strani i našao Ronalda na rubu šesnaesterca. Portugalac petom smruje loptu za Modrića koji preciznim udarcem s 20 metara pogađa malu mrežicu za 4:1. Bio je Modriću prvi ovosezonski gol u prvenstvu i tek drugi u svim natjecanjima.

Modrića je u 76. minuti zamijenio Mateo Kovačić, a Ronaldo je dvije minute kasnije zabio Realov peti na ovoj utakmici i svoj tek peti gol u Primeri, a u 85. je Portugalac povisio na 6:1. Potpuno razbijene goste do kraja je nokautirao Nacho u 89. minuti.

Pročitajte više