Modriću nagrada u Madridu. Butragueno: Luka je legenda Reala i svjetskog nogometa

Foto: Epa

REAL se nakon SP-a u Kataru muči. Aktualni prvak Europe i Španjolske ozbiljno šteka u La Ligi gdje nakon 18 kola zaostaje za Barcelonom sad već velikih pet bodova. Real je krizu nastavio i u nedjelju navečer na svom stadionu gdje odigrao blijedih 0:0 s Real Sociedadom. Za navijače Reala jedan od ključnih razloga pada u formi je loša igra Luke Modrića. Nakon što se vratio s broncom oko vrata, Modrić je upisao nekoliko slabijih nastupa za Kraljeve i navijači i mediji su postali zabrinuti.

No, da Modrića u Realu itekako i dalje cijene pokazala je izjava glavnog klupskog operativce i igračke legende kluba Emilia Butraguena. Luka Modrić dobio je u ponedjeljak navečer priznanje na godišnjoj dodjeli nagrada Udruge sportskih novinara Madrida za četiri prošlosezonska naslova s Real Madridom i treće mjesto s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu. 

''Modrić jedna od najvećih legendi Reala i svjetskog nogometa. On savršeno reprezentira sve vrijednosti Reala. Luka je primjer'', rekao je veliki napadač Reala. 

Pročitajte više