Moggi želi Niku Kranjčara u Juventusu?!

TALIJANSKI sportski tjednik Controcampo je u posljednjem broju objavio zanimljivu informaciju. Prema pisanju Controcampa, Juventusov "alfa i omega" Luciano Moggi zainteresiran je za dvojicu veznjaka, igrača Olympiakosa Yayu Tourea i Hajdukovog playmakera Niku Kranjčara.

Vijest je prenio talijanski web posvećen nogometnim transferima calciomercato.com, ali svakako treba napomenuti da Controcampo, list pod kontrolom talijanskog premijera i medijskog mogula Silvija Berluscionija, baš i nije najpouzdaniji izvor informacija vezanih za transfere.

Podsjetimo, Controcampo je uoči prošlogodišnjeg finala Lige prvaka između Milana i Liverpoola objavio kako su "rossoneri" zainteresirani za Liverpoolovog veznjaka Igora Bišćana, ali od tog transfera, naravno, nije bilo ništa.

Kranjčarevo ime već se spominjalo u raznoraznim kombinacijama, pa su tako za usluge veznjaka Hajduka i hrvatske reprezentacije navodno bili zainteresirani njemački Bayern, francuski Lyon, engleski Tottenham, kao i nekoliko klubova iz Rusije i Ukrajine.

No, zimski prijelazni rok je završio, a sam Niko je u više navrata naglasio kako do ljeta sigurno ostaje u Hajduku. Tako je najizglednija opcija da će Kranjčar napustiti "bile" tek po završetku Svjetskog prvenstva, a interes europskih klubova za Niku uvelike će ovisiti o njegovim igrama na najvećoj svjetskoj smotri nogometa.

Foto: Dragan Predojević

Pročitajte više