Mourinho odgovorio Cassanu na provokacije: "I tako dođu nekakvi Livaje..."

Foto: Profimedia, EPA

JOSE MOURINHO je s Romom pobijedio 1:0 na gostovanju kod Torina, koji vodi Ivan Jurić, u 29. kolu Serie A, a nakon utakmice je odlučio iskoristiti mikrofon Sky Sportsa da odgovori na prozivke umirovljenog talijanskog nogometaša Antonija Cassana. Zanimljivo, Mourinho je tom prilikom spomenuo i Marka Livaju.

Mourinho: Pazi, Antonio. Ponekad dođu nekakvi Livaje i onda je teško

Podsjetimo, Cassano je između ostalog Mourinha nazvao glumcem i nulom te je rekao da ga "boli kurac za nogomet". Mourinho mu nije ostao dužan. "Svatko je slobodan imati svoje preferencije i iznositi kritike. Ali kad je riječ o ljudima poput Antonija, oni su drugačiji. On uživa, a drugi rade ozbiljno. Kritiziranje Rome i Mourinha mu je zabava", rekao je portugalski stručnjak pa je nastavio:

"Cassano je igrao za Romu, Inter i Real. U Madridu ga pamte po jakni, s Romom je osvojio superkup a da nije igrao, a za Inter nije osvojio ni kup Lombardije. Vi znate što sam ja osvojio s Interom, Real Madridom i Romom. On ima problem sa mnom, ja s njim nemam. Reći ću mu samo jedno: Pazi, Antonio, ti imaš 40, a ja 60 godina. Ponekad dođu nekakvi Livaje i onda je teško."

Cassano je zbog Livaje otišao iz Intera

Iako je na prvu možda nejasno što je Mourinho htio reći spominjanjem Livaje, njegov komentar vjerojatno se odnosi na sezonu 2012./13., kada su Cassano i Livaja bili suigrači u Interu. Te je sezone Livaja počeo dobivati minutažu u Interu i to najčešće na štetu Cassana, koji je potom nezadovoljan napustio klub nakon samo jedne sezone. 

 

Pročitajte više