Mourinho: Odigrali smo sjajno protiv najbolje momčadi na svijetu

"OVO JE bila utakmica detalja, gdje je minimalna greška u obrani mogla presuditi utakmicu. Oni su imali svoje šanse, a mi svoje. Imali su veći posjed lopte, no mi smo kontrolirali utakmicu bez lopte. Pogotovo u drugom poluvremenu, kad je Stanković imao veliku priliku, a potom i Santon", rekao je Mourinho pa nastavio:

"Ipak, bio je to najrealniji rezultat. Da je Barcelona poražena, to ne bi bilo zasluženo. Radilo se o taktičkom ratu, Barcelona je igrala na posjed lopte, a mi smo kontrolirali utakmicu bez lopte. Unatoč rezultatu bila je to sjajna utakmica. Barcelona je najbolji klub na svijetu, a mi momčad koja je još u izgradnji. Mišljenja sam da smo odigrali jako dobro", zaključio je Portugalac.

Trener Barcelone Josep Guardiola samo je djelomično zadovoljan ishodom, no ponosan je na svoje igrače.
 
"Teško je igrati protiv momčadi kojima se devet igrača nalazi u šesnaestercu. Rezultat nije loš, ali nije niti posebno dobar. Dali smo sve da pobijedimo i zato možemo biti ponosni", rekao je Guardiola.

Zadovoljan povratkom na San Siro bio je i Zlatan Ibrahimović, kojeg su navijači poštedjeli uvreda:
"Čuo sam nekoliko uvreda, no sve je prošlo u redu. Koncentrirao sam se na utakmicu i zadovoljan sam. Igrali smo bolje, no Inter djeluje kompaktnije nego prošle sezone. I oni su bili jako dobri", rekao je Zlatan.

Pročitajte više