Mourinho se naguravao s predsjednikom Lazija nakon derbija

Foto: EPA

LAZIO je u rimskom derbiju u Serie A pobijedio Romu 1:0. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 32. minuti. Tada je Ibanez, Brazilac u redovima Rome, dobio drugi žuti karton. Jedini pogodak postignut je u 65. minuti, kada je vrlo lijepo suprotni kut Rominih vrata pogodio Mattia Zaccagni.

Kao i većina rimskih derbija, i ovaj je bio napet, a sudac je podijelio tri crvena kartona. Sukobi su se nastavili u svlačionici, gdje se kažnjeni trener Rome Jose Mourinho sukobio s predsjednikom Lazija Claudijom Lotitom. Kako piše Gazzetta, sve je krenulo kad je Alessio Romagnoli slavio pobjedu ispred svlačionice Rome, a to je naljutilo Gianlucu Mancinija, koji ga je napao.

"Tko si ti?"

Predsjednik Lazija uletio je između njih kako bi napravio reda, a onda se umiješao i Mourinho, koji je protiv Lazija odradio svoju drugu utakmicu suspenzije. "Što gledaš?" rekao je Mourinho Lotitu, na što je predsjednik Lazija odgovorio: "Ja sam predsjednik Lazija, a tko si ti. Ovo je moj dom i ti ne bi uopće trebao biti tu."

Gužva se nastavila neko vrijeme, uletjeli su u nju i pomoćni treneri i osoblje, no uskoro se sve raščistilo. Inače, Mourinho je smio biti u svlačionici Rome iako je suspendiran. Talijanski savez dao mu je posebnu dozvolu.

 

Pročitajte više