Mudražija o sukobu s Livajom: On je kapetan, naravno da mu nešto tako ne paše

Foto: Ivo Cagalj /PIXSELL

LOKOMOTIVA je u 27. kolu SuperSport HNL-a pobijedila Hajduk 2:1 golovima Roberta Mudražije u 26. i 60. minuti. Hajduk je od 24. minute igrao s igračem manje nakon što je Dino Mikanović dobio dva žuta kartona. Marko Livaja je par minuta prije drugog gola Lokomotive promašio penal, a u 96. minuti ublažio je poraz domaćina krasnim golom škaricama.

"Vrlo važna dva gola, borimo se za Europu. Mislim da smo taktički odigrali odličnu utakmicu, uz crveni karton koji nam je dosta pomogao. Kada je igrač u formi, lopta ga hoće. Sve se poklopilo, rijetko se viđa da netko zabije dva gola na Poljudu", rekao je nakon utakmice junak Lokomotive Mudražija pa dodao:

''Nisam trenirao gotovo cijeli tjedan. Zbog udarca koji sam dobio i hematoma na mišiću nisam mogao stati na nogu. Do utakmice sam bio upitan, ali nema nitko sretniji od mene.''

Presudio crveni karton

Mudražija kaže da je crveni karton Mikanovića usmjerio susret. ''To je usmjerilo utakmicu, rekao bih da je odlučilo. Bilo je na rezultatu 0:0, ali da smo bili mirniji na lopti, mogli smo ranije riješiti utakmicu.''

Mogao se Hajduk vratiti u igru početkom drugog poluvremena, ali Čavlina je obranio jedanaesterac Livaji. "Apsolutno. Čavlina je još jedan heroj. Čestitam cijeloj momčadi'', dodao je.

Mudražija se nakon prvog gola sukobio s Markom Livajom, kojem se nije svidjela proslava pogotka. "To je u žaru borbe, proslaviš pogodak malo burnije. On je kapetan. Naravno da mu to ne paše, rezultat je takav, ali to je sve sport", rekao je Mudražija i dodao da mu je poseban gušt igrati na Poljudu, a za kraj je prognozirao tko će biti prvak.

''Obožavam igrati na Poljudu. To su mi najdraže utakmice, posebno sam motiviran. Veliki derbi uz navijače. Gušt je igrati na takvom stadionu. Tko će biti prvak? Sve je otvoreno. Svaka utakmica se ide na nož. Sezona je odlična. Do kraja će biti zanimljivo'', zaključio je Mudražija.  

Pročitajte više