Muller nahvalio Stanišića: Cijela ekipa zna što imamo u njemu

Foto: EPA

BAYERN je održao konferenciju za medije uoči uzvratnog ogleda osmine finala Lige prvaka protiv Paris Saint-Germaina. Nakon što je trener Julian Nagelsmann pohvalio hrvatskog reprezentativca Josipa Stanišića i najavio da će igrati od prve minute, slično je učinio i Bayernov senator Thomas Muller.

"Stanišić je već neko vrijeme s nama. Njegove kvalitete su neupitne. Ako neko vrijeme ne igrate, morate iskoristiti šansu kad je dobijete. To je on i napravio protiv Uniona", rekao je Muller pa dodao: "Žestok je u duelima, brz je, grize, ali je i vrlo uključen u posjedu. Siguran sam da je u potpunosti spreman dati sve od sebe protiv Mbappea. Cijela ekipa zna što imamo u Stanišiću."

Stanišić je bio u početnoj postavi i u protekla dva kola u Bundesligi, a protiv PSG-a će imati zadatak zaustaviti Kyliana Mbappea, što je već napravio u dresu hrvatske reprezentacije u Ligi nacija. Upravo su Stanišićeve obrambene kvalitete razlog što ima prednost nad Cancelom. Podsjetimo, Bayern će na Allianz Areni braniti prednost od 1:0 iz prve utakmice.

Pročitajte više