Mundo Deportivo: Modrić će u sljedeća 24 sata znati sve o svojoj sudbini u Realu

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ (38) ima još samo mjesec i pol ugovora s Realom, a klub mu još nije ponudio produljenje. Istovremeno ga klubovi iz Amerike i Arabije mame raskošnim ponudama. Madridski As otkriva da je Modrić odlučio gdje želi nastaviti karijeru. Naime, usprkos tome što će početkom iduće sezone napuniti 39 godina, umirovljenje mu ne pada na pamet.

Hrvatska legenda Reala u Madridu je osvojila sve. Između ostalog, pet europskih, četiri španjolske titule i dva Kupa kralja te Zlatnu loptu. Odigrao je 531 utakmicu, postigao 39 i namjestio 86 golova. Obožavaju ga suigrači i navijači, a posljednjih godina je zbog poodmakle dobi produljivao ugovore samo za jednu sezonu.

Modrić želi samo Real. Ancelotti otkrio kad će se znati jesu li osjećaji uzajamni

U aktualnoj sezoni većinom je bio rezerva, ali sa značajnim doprinosom na Realovom putu do osvajanja La Lige i finala Lige prvaka. Iako je bio u prvoj postavi na samo 22 utakmice, uspio je zabiti 2 gola i asistirati za njih 8.

Carlo Ancelotti nije Modriću dao ni minute u sinoćnjem razbijanju Alavesa (5:0) u prvenstvenoj utakmici, nakon koje je na novinarsko pitanje što je s dvije legende kojima završavaju ugovori, objavio važnu vijest: "Modrić i Kroos? Klub i igrači razgovarat će o njihovoj budućnosti nakon finala Lige prvaka." Ta utakmica je 1. lipnja na Wembleyju, gdje će o prvaku Europe odlučiti Real i Borussia Dortmund.

Ipak, Mundo Deportivo sada javlja da će se o Modrićevoj sudbini raspravljati u četvrtak ujutro. Na sastanku s Modrićem trebao bi biti predsjednik Florentino Perez. 

Pročitajte više