Mundo Deportivo: Počela je operacija Olmo. Andy Bara je već odradio ključan sastanak

Foto: Profimedia

BARCELONA je krenula u akciju dovođenja Danija Olma (25) iz RB Leipziga, objavio je Mundo Deportivo u tekstu pod naslovom "Krenula je operacija Olmo. Situacija je već jako ozbiljna." Olma se i ranije povezivalo s Barcelonom, a priča je sada dobila i temelje jer Španjolci donose i neke detalje koji dosad nisu bili poznati. 

"U srijedu je održan sastanak između Olmovih predstavnika i ljudi iz Barcelone. Ovoga puta Barcelona neće do Olma pokušati doći okolnim putem, kao u nekim ranijim slučajevima, odmah su izvijestili Olmove predstavnike u svom interesu i pozvali ih na sastanak jer žele posao završiti prije Europskog prvenstva", piše Mundo Deportivo i dodaje:

"Barcelona ne želi riskirati da Olmo, koji će ionako imati puno udvarača, nakon Eura postane igrač kojeg je više nemoguće dohvatiti pa rade sve da ga što prije vrate kući. Upravo zato se Deco sastao s igračevim menadžerima Andyjem Barom i Juanma Lopezom s kojima je odradio ključan sastanak, a na sastanku je bio i Miguel Olmo, otac nogometaša. Razgovor je prošao dobro i očekuje se napredak pregovora."

Olmo je ove sezone za Leipzig odigrao 22 susreta u svim natjecanjima i zabio je osam golova uz pet asistencija.

Pročitajte više