TRANSFERI

Mundo: Neymarov povratak je propao, Barca je odbila PSG-ove zahtjeve

Foto: EPA-EFE

FRANCUSKI i španjolski mediji su posljednjih dana pisali da je Neymarov povratak u Barcelonu pitanje sata, no od tog transfera očito neće biti ništa.

Predstavnici oba kluba dva dana su sastančili u Monte Carlu prije i nakon ždrijeba skupina Lige prvaka, ali dogovor nisu postigli, piše Mundo Deportivo. Jučer se pojavila informacija da će obje strane ponovno sjesti za stol, ali Mundo tvrdi da je transfer propao jer Barcelona ne želi pristati na PSG-ove zahtjeve.

Podsjetimo, Francuzi su načelno prihvatili Barcinu ponudu od 125 milijuna eura uz transfer Ivana Rakitića i posudbu Ousmanea Dembelea. No mladi francuski igrač ne želi ni čuti za odlazak u PSG, a ta ideja se ne sviđa ni Rakitiću, iako je on nešto bliže odlasku.

Nakon što je otpao Dembele, a Coutinho (druga PSG-ova želja) završio u Bayernu, francuski prvak navodno je zatražio Rakitića, mladog igrača Jean-Claira Todiba i puno veći novčani iznos, što je Barcelona bez razmišljanja odbila.

"Neymarov povratak u Barcelonu je sad praktički nemoguć, osim ako u posljednjim trenucima prijelaznog roka ne dođe do nekog velikog obrata. No kako stvari stoje, to ne treba očekivati", stoji u Mundovom tekstu.

Španjolski novinari pitali su Barcelonina trenera Ernesta Valverdea koliko je umoran od priča o Neymarovu povratku na ljestivic od 1 do 10.

"9.5", odgovorio je.

Pročitajte više