Najbolji hrvatski kikboksač: Borio bih se s Bakom Prasetom za neku nenormalnu lovu

Foto: EPA

BOKSAČKI svijet ovog vikenda čekaju dvije borbe koje se savršeno uklapaju u trend ‘‘celebrity boxinga‘‘. Floyd Mayweather će se u subotu navečer boriti protiv Aarona Chalmersa, britanske TV zvijezde, ali i profesionalnog MMA borca. Samo dan kasnije čeka nas obračun koji će prenositi i najveće televizije.

Youtuber Jake Paul odmjerit će snage sa zvijezdom Love Islanda i profesionalnim boksačem Tommyjem Furyjem. Na ove dvije borbe osvrnuo se hrvatski kikboksač Antonio Plazibat tijekom gostovanja u MMA Institut podcastu. Istaknuo je da bi se i sam borio u takvom meču, ali samo za sulud iznos novca.

"Mislim da je takva popularnost i dobra i loša. Više puta vidio sam mlade borce koji se umisle. Drago mi je da su oni popraćeni, ali nekima to udari na ego na krivi način. Oni počnu misliti da su stvarno napravili neke rezultate, a realno ih nema nigdje. Počnu misliti: 'ja sam zvijezda, što bi ti mene trenirao?'. Ali tko si ti? U borilačkom svijetu ne postojiš", rekao je Plazibat pa dodao:

"Živimo u doba influencera. Jake Paul i Tommy Fury će boksati najpraćeniji meč, ali realno, da se na njihovom nivou bori netko drugi, to ne bi gledao nitko. Mater im ne bi došla pogledati taj meč. Ja sam se sprdao da me zovu na meč s Bakom Prasetom. Sprdao sam se, morala bi biti nenormalna lova da pristanem."

Pročitajte više