Najbolji igrač Football Managera 2018 dobit će 200 tisuća kuna i priliku biti pravi trener

Screenshot: Football Manager

U sklopu Insomnia 62, jednog od najvećih gaming događaja u Ujedinjenom Kraljevstvu, od 30. ožujka do 2. travnja održat će se Football Management 2018 World Esports Championship, turnir u Football Manageru 2018. Pobjednik će uz 25 tisuća funti dobiti priliku voditi legende Norwicha u utakmici protiv momčadi Inter Forever, legendi milanskog velikana.
 
Svi ponekad volimo misliti kako bi bili sjajni menadžeri samo da nam se za to pruži prilika. Bolju od ove većina neće nikada dobiti. Insomnia Gaming i Bidstack organiziraju Football Management 2018 World Esports Championship.
 
Prijave su otvorene do 26. veljače, a turnir će se održati za uskrsni vikend u National Exhibition Centeru u Birminghamu, u sklopu gaming festivala Insomnia 62. O tome tko će od prijavljenih na kraju zaigrati na FM 2018 World Esports Championshipu odlučit će organizatori koji će odabrati 64 igrača.
 
Igrat će se draft mod u kojem igrači imaju ograničene budžete te naizmjenice biraju između određenog broja igrača. Treba napomenuti kako je ovo jedan od najvećih turnira u Football Manageru 2018, ali u organizaciji i održavanju ne sudjeluje SEGA ni Sports Interactive.
 

 
Osim novčanog nagradnog fonda pobjednik će dobiti priliku voditi legende Norwicha protiv legendi Intera. Izvršni direktor Bidstacka James Draper naveo je kako žele naći najboljeg virtualnog menadžera te mu dati priliku da vodi pravu utakmicu. Za Norwich su između ostalih nastup potvrdili Grant Holt, Chris Sutton i Adam Drury, dok ćemo na strani milanskog klub sigurno vidjeti Marca Materazzija, Javiera Zanettija i Francesca Tolda. Ostali igrači još nisu potvrđeni.
 
Pobjednika turnira tako očekuje nimalo lak posao jer odmah u prvoj službenoj utakmici u životu mora igrati protiv Zanettija i društva. Međutim, virtualni menadžeri vole izazove: kakav Inter, dajte mi Norwich.
 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz esport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Esport
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više