Najbolji pokeraš današnjice pristao postati vegetarijanac za milijun dolara

VJEROJATNO najbolji pokeraš današnjice, ili kako mu mediji tepaju "Tiger Woods pokera", Amerikanac Phil Ivey, veliki je kockar.

Tu ne mislimo na poker nego na njegovu strast za bilo kakvim klađenjem, čak i na najbizarnije stvari. Ivey je nedavno izgubio gotovo 2 milijuna dolara kladivši se na utakmicu finala NFL-a koja je završila jednim od najvećih preokreta u povijesti profesionalnog američkog nogometa, a u nedjelju je ušao u još jednu vrlo zanimljivu okladu.

Iveyju je veliki izazov ponudio njegov suparnik s high stakes stolova FullTilta Tom Dwan poznatiji kao "Durrrr" tvrdivši da ovaj ne bi mogao izdržati godinu dana bez konzumacije mesa.

Tamnoputi je Amerikanac prihvatio okladu koja iznosi čak milijun dolara. Iako je za vrijeme poker akcije tvrdio da gotovo sigurno neće moći izdržati, Ivey je nakon showa bio prepun optimizma likujući nad "lakom miljom".

Pitanje je samo kako će Dwan i Ivey dokazati jedan drugom da je potonji konzumirao meso ili ne? Očito među dvojcem vlada veliko povjerenje.

Pročitajte više