LIGA PETICE

Najbolji strijelac talijanskog kluba nedavno je radio u fast foodu

Foto: Profimedia

PORTUGALAC Beto ove sezone najbolji je napadač Udinesea. U talijanskoj Serie A postigao je osam pogodaka u 21 nastupu, zbog čega pomalo nestvarno zvuči životna priča ovog 24-godišnjaka koji je u trenutnu momčad stigao na početku sezone iz portugalskog Portimonensea, s obvezom otkupa za deset milijuna eura.

Beto je u intervjuu za DAZN otkrio kako je prije tri godine, tada kao 21-godišnjak, radio u popularnom lancu brze prehrane. Nije bio profesionalni nogometaš, već je igrao za niželigaški klub, što znači da od sporta nije mogao živjeti. "Bio je to lijep život", prisjetio se Portugalac prijašnjih godina.

Pitali su ga o čemu razmišlja danas prilikom prolaska pokraj fast fooda. "Ni o čemu posebnome, ali kada idem kući, uvijek posjetim prijatelje na prijašnjem radnom mjestu", rekao je i nastavio: "Vjerovao sam da ću postati nogometaš. Svega su mi dvojica suigrača vjerovala. Govorili su mi: 'Beto, teško je, nemoguće.' Tada sam potpisao s Portimonenseom i promijenili su mišljenje. Sada baš volim Italiju."

Pročitajte više