Najčitaniji turski list najavio Livaju u prvih 11. On nije ni putovao u Tursku

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA od 20:45 u Bursi igra kod Turske u drugom kolu kvalifikacija za Euro. Brončani s nedavnog SP-a na teško gostovanje dolaze u teškoj situaciji. Kiksali su prije tri dana na Poljudu protiv desetkovanog Walesa (1:1), dok ih domaćin čeka nakon što je u prvom kolu pobijedio na svom teškom gostovanju kod Armenije (2:1).

Hürriyet, turski medijski gigant, čiji sajt i novine dnevno čitaju milijuni Turaka, objavio je očekivani sastav Hrvatske za derbi skupine. Zanimljivo, najčitaniji turski medij ne zna ono što je poznato i što je Zlatko Dalić objavio - Marko Livaja zbog ozljede koju je dobio protiv Walesa ne samo da neće igrati kod Turske, nego nije ni putovao tamo. Livaja je zbog ozljede izašao iz igre u prvom poluvremenu protiv Walesa, ali Hürriyet ga najavljuje u prvom sastavu. 

Ranije je Zlatko Dalić izjavio da neće zvati dodatnog napadača ako Livaja ne bude spreman za Tursku. "Neću zvati nikoga. Livaja je dobio nezgodan udarac u leđa, vidjet ćemo tijekom dana kakva će biti situacija. Imamo Musu i Kramarića kao napadače"; rekao je.

Pročitajte više