Najmoćniji agent Balkana: Situacija u košarci je dramatična. Ovo je neviđeno dosad

Foto: Screenshot YouTube

ZBOG pandemije koronavirusa situacija u europskoj košarci je alarmantna. Na to upozorava najmoćniji košarkaški agent s ovih prostora Miško Ražnatović.

Menadžer Nikole Jokića, Darija Šarića, Ivice Zupca i brojnih drugih zvijezda tvrdi da pandemija nije toliko ostavila posljedice na Euroligu, ali na nižim stupnjevima je stanje katastrofalno.

"Na najvišem nivou, a pod tim mislim na Euroligu, stvari nisu ispale loše", rekao je Ražnatović za grčki portal SDNA pa je nastavio:

"Međutim, na srednjem nivou i posebno na nižim nivoima, situacija je dramatična. Nikad nisam vidio toliko dobrih igrača bez ugovora, a ujedno i bez velike šanse da ih pronađu. Situacija bi mogla biti još i teža ako NBA odluči da razvojna liga neće početi prije zime 2021.''

Podsjetimo, pandemija je prekinula i otkazala prošlu sezonu i u Euroligi i u Eurokupu te u većini europskih liga. Trenutačno je situacija najgora u Zagrebu gdje je čak 14 članova Cibone zaraženo, a pozitivni slučajevi zabilježeni su i u Partizanu, Splitu, Igokei i još nekim klubovima ABA lige.

Pročitajte više