Najslabija momčad Serie A ne želi Rebića? Talijani: Dva su razloga zašto ga ne dovode

Foto: Profimedia

BIVŠI hrvatski reprezentativac Ante Rebić ponuđen je Salernitani, omjerom najslabijom momčadi talijanske Serie A. U klubu nisu sigurni žele li ga dovesti, prvenstveno zbog visine njegove plaće, a onda i zbog toga što nisu uvjereni da im može pomoći u borbi za ostanak u ligi, navode talijanski mediji.

Salernitana je, podsjetimo, bila zainteresirana za dovođenje Josipa Brekala, no čini se da je on bliži ostanku u Fiorentini ili odlasku u Dinamu nego transferu u posljednjeplasirani sastav ljestvice talijanskog prvenstva. Talijanski mediji pišu o ideji dovođenja Rebića u Salernitanu, ali i navode da bi to bio posao koji baš i nije po volji čelnika kluba.

Bez ligaškog gola u 11 utakmica

Plaća je jedan razlog, a njegova učinkovitost drugi, navodi se o hrvatskom igraču koji ima ugovor s turskim klubom i za sljedeću sezonu.

Rebić je nakon što ga je Milan prodao u Bešiktaš propustio učvrstiti svoje mjesto u početnoj postavi tima te je u ovoj sezoni na prosjeku od oko pola sata igranja u prvenstvenim utakmicama. U njih 11 odigranih, nije zabio, ali je triput asistirao. Ukupan učinak iznosi mu jedan gol i pet asistencija u 18 susreta u ovoj sezoni. Salernitana ne želi brzati s njegovim dovođenjem, zaključuje se.

Pročitajte više