Najveće srce Hrvatske: Rakitić pokupio nagradu navijača i donirao za vukovarski vodotoranj

Foto: Hina

  IVAN RAKITIĆ još jednom je pokazao veliko srce i donirao 75 000 kuna za obnovu vodotornja u Vukovaru, uoči sutrašnje utakmice u Osijeku protiv Izraela.

Rakitić je zbog ozljede otpao za prijateljske susrete ovog tjedna, ali ostao je u krugu reprezentacije i usput pokupio nagradu navijača hrvatske reprezentacije "Uvijek Vjerni" za najsrčanijeg reprezentativca prošle godine.

Zahvalivši se na nagradi Rakitić je istaknuo kako je primiti ovakvu nagradu od navijača vrlo poseban trenutak.

"Ova nagrada mi je jako draga. Doma je uvijek lijepo", rekao je Rakitić pa dodao:

"Htio sam igrati sutra i u subotu, na žalost ozljeda to ne dopušta, ali uvijek ću dati sve od sebe za naš dres. Nemojte sumnjati u nas, dat ćemo sve od sebe, uložit ćemo sve što možemo kako bi u Francuskoj bili što bolji i uspješniji. Treba nam mentalitet koji imaju Nijemci, da budemo tim, da budemo najbvolji, i ako nekad ima rupa, da ih zajedno svi pokrijemo".



Na svečanosti u Osijeku predsjednik Kluba navijača "Uvijek vjerni" Vlado Marić istaknuo je kako se navijači istinski vesele odlasku na Europsko prvenstvo u Francusku i navijanju za Hrvatsku, a da od reprezentativaca i izbornog stožera očekuju puno.

Nagradu Kluba navijača za životno djelo dobio je nekadašnji igrač i trener NK Osijek Ivica Grnja, a nagrada "Nada godine" pripala je mladoj reprezentaciji do 17 godina, za nastup na svjetskom prvenstvu u Čileu. Svim dobitnicima nagrada čestitao je predsjednik HNS-a Davor Šuker. 
 

Pročitajte više