Najveći transfer u povijesti kluba: Aguero potpisao za Manchester City!

ARGENTINAC Sergio Aguero i službeno je postao novi igrač Manchester Cityja. Aguero je potpisao za City na idućih pet sezona, a cijena za koju je doveden iz Atletico Madrida iznosi 38 milijuna funti odnosno 45 milijuna eura.

Argentinac je u 175 utakmica za španjolskog prvoligaša postigao 74 pogotka, a sada će se isto pa i više od njega očekivati u Cityju. Konkurenciju u napadu će mu raditi Mario Balotelli i Edin Džeko, dok je njegovim dolaskom drugi Argentinac Tevez, najvjerojatnije zaradio svoju ispisnicu iz kluba.

Ovo je najveći transfer u povijesti Manchester Cityja. Dosad je rekord držao Robinho koji je za 32.5 milijuna funti došao iz Real Madrida. Cityju je ovo treće pojačanje ovog ljeta nakon Gael Clichyja i Stefana Savića.

Aguero: Nisam svemoguć, ali imam štošta za ponudit


"Mislim da smo momčad koja će se ubuduće svake godine boriti za trofeje i to one najveće. Vjerujem da neću imati problema s prilagodbom, jer čim zakoračim na teren odlično se snalazim. Sve će biti u redu",  rekao je Aguero.

"Moj stil nogometa je da se svaki put borim do smrti za svaku loptu i da uvijek dajem 100 posto u svaku utakmicu. Nisam igrač koji je svemoguć, ali svejedno imam jako puno toga za ponuditi ", zaključio je Aguero.

Aguero se tako pridružio svojim bivšim rivalima iz dana u španjolskoj Primeri, Yayi Toureu (Barcelona) i Davidu Silvi (Valencia).

Pročitajte više