Nakon Benzeme, Francusku otkazao i Henry

FRANCUSKA nogometna reprezentacija je, kao i Engleska, njihov suparnik u srijedu u prijateljskom ogledu, u priličnim problemima oko sastavljanja momčadi.

Recimo kako je engleski izbornik Fabio Capello trenutačno u neizvjesnosti hoće li imati na raspolaganju ozlijeđene Lamparda i Rooneyja, dok je Raymondu Domenechu, francuskom izborniku, otkazao nastup Karim Benzema, napadač Lyona koji je ozlijedio lijevi gležanj na utakmici protiv PSG-a.

Umjesto Benzeme je Domenech u momčad pozvao Davida Trezegueta, no samo nekoliko sati kasnije dodatno ga je šokirala nova vijest. Iz francuskog nogometnog saveza su javili kako je utakmicu u srijedu na St. Denisu otkazao njihov nominalno prvi igrač Thierry Henry.

Čudno je to što Henry nije naveo nikakav problem s ozljedom, a u taj prilog ide i činjenica što je normalno odigrao cijeli prvenstveni nedjeljni ogled Barcelone i Valladolida. Inače, umjesto Henryja je Domenech u momčad pozvao napadača Lensa Loic Remy.

Potom je za Domenecha uslijedio novi otkaz - zbog ozljede bedrenog mišića nastup u srijedu je odbio i vezni igrač Intera Patrick Vieira.

Totalsport
Foto: AFP
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.