"Nakon Domžala više ništa neće biti isto, na snazi je opća mobilizacija"

"DOMŽALE su, bez lažne kurtoazije, najznačajnija utakmica sezone nakon koje ništa neće biti isto. Ta će utakmica označiti iskorak za nas kao europsku momčad.", najavio je Dinamov trener uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka.

Što se tiče stanja momčadi "vraća se Mandžukić, a ozlijeđenog Pokrivača će zamijeniti Chago ili Tomić. Pitanje je kako ćemo koristiti Drpića, a Guela bi trebao početi utakmicu"

"Koncepcija naše igre se neće mijenjati. Biti ćemo ofenzivni, agresivni i živi", najavio je Dinamov trener, a kao ilustraciju koliko se momčad ozbiljno priprema za uzvrat, Ivanković je podsjetio da se prvi put nakon nekoliko mjeseci odlazi u karantenu: "Na snazi je opća mobilizacija".

"Domžale nas ipak ničim ne mogu iznenaditi. Znamo ih, kao i njihov sustav igre. Mogu nas jedino iznenaditi njihovi pojedinci zbog naših slabosti. Dočekujemo ih sa maksimalnim respektom, ali mi ćemo u uzvratu biti jači"

"Ne bih se osjećao ugodno u položaju Hajduka"

U Dinamu su strogo zacrtali kako nema razgovora osim o prvoj sljedećoj utakmici, ali teško se moglo izdržati da se barem malo ne naslade na drugom prvenstvenom posrtanju Hajduka i već sada opipljivoj prednosti: "Četiri boda su lijepa prednost i moram priznati kako je to jako ugodno, jer znam da se ne bih baš lijepo osjećao u njihovom položaju. Međutim, mi smo fokusirani na to da nastavimo naš pobjednički niz"

"Modrić je jedan od pet najboljih veznjaka na svijetu"

Dolaskom Boška Balabana, neminovno je kako će u drugi plan pasti Josip Tadić, koji ima nesreću posebno bolnu za napadače: neće ga gol, a nakon njega su dovedeni Mandžukić, Šokota i danas predstavljeni napadač: "Tadić je budućnost Dinama i uz Mandžukića najbolji mladi napadač u državi. Bez obzira što smo doveli nove napadače, mladi uz iskusne mogu samo napredovati, a naročito će im koristiti igranje uz Luku Modrića, koji je među pet najbolji veznih igrača na svijetu", ocijenio je Ivanković.

Z.A
Foto: I.L.

Pročitajte više