Nakon najveće borbe u povijesti, slijedi i najseksi borba

Montaža: Index

UFC radi na organizaciji najseksi borbe u povijesti. Najveća borilačka organizacija gledanost planira povećati borbom između Rachael Ostovich i Paige VanZant.

Riječ je o borkinjama koje više pažnje privlače fotografijama na Instagramu, nego svojim djelima u oktogonu. 

Ostovich ima samo dvije borbe u UFC-u, a čak 300 tisuća pratitelja na Instagramu.

"Mnogi me ljudi pitaju želim li se baviti modelingom ili nečim drugim u industriji zabave, ali moj prioritet je MMA. Ukoliko se nešto tako pojavi nakon moje karijere, svakako ću biti zainteresirana, no trenutno mi je bitna jedino MMA karijera", poručila je Ostovich, bivša hrvačica.

"Znam da me nekada gledajući drugačije zbog mog izgleda, gledaju me kao bezopasnu curu, ali to mi čak i odgovara. Ja ću biti spremna, a one neka mi dođu u kavez pa će vidjeti što mogu."

VanZant ima nešto bogatiju UFC karijeru s četiri pobjede i tri poraza.

"MMA mi je spasio život, spasio me kao osobu", izjavila je nedavno VanZant i otkrila da je bila na korak do samoubojstva.

Prije desetak godina kao srednjoškolka je silovana.

"Izmjenjivali su se na meni, mijenjali pozicije, pokušala sam se boriti, ali bezuspješno. Udovi su mu bili kao mokri cement, a u mozgu teška magla. Budna sam i svjesna, ali tijelo mi je bilo mrtvo. Nisam ih mogla zaustaviti", opisala je detalje mlada sportašica za koju su problemi tek počeli nakon silovanja. 

"Nisam vidjela drugi izlaz osim samoubojstva. Kad ste u takvoj poziciji, kad osjećate toliku bol, ne želite umrijeti, ali ne želite da vas više boli."

Danas ovu borkinju, koja svojom pričom i uspjehom želi inspirirati sve one koje su se našle u sličnoj situaciji, na Instagramu prati skoro dva milijuna ljudi.

Pročitajte više