Nalbandian u reliju doživio drugu nesreću na istom mjestu

Foto: Screenshot

BIVŠI tenisač David Nalbandian se nakon završetka igračke karijere posvetio reliju. Argentinac koji danas ima 36 godina, a koji je svojevremeno bio treći tenisač svijeta uz osvojenih 11 trofeja te igrano finale na Wimbledonu 2002. te polufinala Roland Garrosa (2004. i 2006), US Opena (2003) i Australian Opena (2006), doživio je automobilsku nesreću na Velikoj nagradi Argentine. 

Drugi put na istom mjestu u dvije godine! U osmoj fazi relija u Entre Riosu Nalbandian je doživio nesreću na identičnom mjestu kao 2016. godine, a sada je izgubio kontrolu nad svojim Chevrolet Onixom te je uslijedilo brutalno prevrtanje u zraku.

Iako je automobil bio uništen, Argentinac je na sreću prošao bez većih ozljeda.

"Bio sam tamo u trenutku nesreće i mogu vam samo reći da je sve izgledalo užasno. Djelatnici liječničke službe su se sjurili prema Nalbandianovom autu kako bi mu pomogli. Nakon nekoliko trenutaka je on izašao iz auta, a na sebi nije imao niti jednu ogrebotinu. Malo je teturao, ali mislim da je to sve bilo zbog stresa", ispričao je Carlos Nosalivish.

Nalbandian, koji je tijekom tenisačke karijere ostvario 383 pobjede i 192 poraza, trenutačno je sedmi na reliju u svojoj zemlji.  

Pročitajte više