Napadač Barcelone u krevetu pročitao izjavu vlastitog oca. Šokiran je

Foto: EPA

ANSU FATI (20) bio je u krevetu kada je vidio izjavu oca Borija o svom statusu u Barceloni. Mladi napadač katalonskog kluba bio je šokiran, tvrdi Relevo te dodaje kako Fati razmišlja o objavljivanju poruke na društvenim mrežama kojom će naglasiti kako se ne slaže s mišljenjem svojeg oca.

Podsjetimo, Bori Fati je žestoko prozvao trenera Barcelone Xavija Hernandeza. Smatra da njegovom sinu ne daje dovoljno prilika te je otkrio da je o tom problemu razgovarao s čelnicima Barcelone. "Zašto Ansu ne igra? To je dobro pitanje, ali pitajte Xavija. Ja nemam odgovor, a on ga vjerojatno ima. Možda smatra da je Ansu loš defenzivno. To je njegovo pravo, ali ja sam ljut. Kao otac sam ljut jer mi sin igra premalo", rekao je Bori Fati.

"Zvao sam čelnike Barcelone i rekao im da zaslužujemo puno više. Pa mi pričamo o Barceloninoj desetki! Muči me ovo što se događa. Da igrač koji je projekt kluba dobiva minutu, dvije, tri... Ne tražim da bude starter, ali ako on ne može više igrati, tko može?!" dodao je.

Fati ne želi napustiti Barcelonu

Otkrio je i da Ansu ne želi napustiti Barcelonu. "Prije dvije godine smo u klub došli s ponudama, a oni nisu ni htjeli čuti. Ansu ne želi otići. Njemu je najbitnije da je u Barceloni, a meni je najbitnije da igra. Real? Ansu to ne bi prihvatio, ali ja nikad neću ružno pričati o Realu jer nikad ne znate što budućnost nosi."

Fati, 20-godišnje krilo, ove sezone je zabio šest golova uz tri asistencije. Na 38 utakmica dobio je ukupno 1341 minutu. U posljednja tri okršaja s Realom dvaput je igrao po minutu, a jednom 21 minutu. Zbog slabe minutaže u klubu ispao je i iz španjolske reprezentacije.

Pročitajte više