transferi

Napoli spas sezone vidi u bivšem beku Hajduka. Pregovori su već započeli

Foto: EPA

NAPOLI je smijenio Carla Ancelottija i za trenera doveo Gennara Gattusa. 

Bivši trener Milana ima zadatak vratiti Napolitance u borbu za Ligu prvaka te ih izvući iz krize u koju su upali poslije svađe nekolicine igrača i predsjednika Aurelia de Laurentiisa. 

Na putu prema tom cilju Gattuso je zatražio dolazak dvojice igrača. Potreban mu je lijevi bek i jedan veznjak. Talijanski mediji pišu da je na radaru Napolija bivši lijevi bek Hajduka i mladi hrvatski reprezentativac Domagoj Bradarić.

Napoli i Lille u jako su dobrim odnosima, piše Corriere dello Sport, a Bradarića vide kao sjajno rješenje za poziciju lijevog beka. Talijani ga opisuju kao fizički snažnog, ali i tehnički sjajno potkovanog beka te ga smještaju na poziciju Ghoulama za kojeg pišu "da mu je vrijeme u Napoliju isteklo".

Isti list navodi da se Napoliju žuri te da bi se transfer mogao dogoditi već u siječnju. Proteklog tjedna navodno je obavljen i prvi razgovor čelnika dvaju klubova. Zanimljivo je da Gattuso želi još jednog igrača Lillea, veznjaka Boukaryja Soumarea, što samo dodatno potvrđuje dobre odnose između kontroverznog de Laurentiisa i Francuza.

Bradarić je ove sezone za Lille nastupio 16 puta te je zabilježio samo jednu asistenciju. Podsjetimo, Lille ga je prošle sezone kupio iz Hajduka za nešto manje od sedam milijuna eura. Napoli vjerojatno neće imati problema s financijama u ovom dogovoru, ali nešto će se ipak pitati i Lille.

Pročitajte više