Napoli zbog Strinića bojkotira Sportske novosti

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAPOLI je objavio kako nikad više neće surađivati sa "sramotno neprofesionalnim" hrvatskim novinama Sportskim novostima nakon incidenta s Ivanom Strinićem.

Sportske su objavile intervju s braničem Napolija i najavile utakmicu tog kluba s Real Madridom u drugom krugu Lige prvaka.

"Odjednom se intervju pojavio u Sportskim novostima, objavile su privatan razgovor sa Strinićem", objavio je Napoli na Twitteru.

"Strinić je jasno napomenuo novinaru kako intervju mora poslati na autorizaciju klupskom glasnogovorniku, ali novinar to nije učinio."

"To je sramotno, neprofesionalno ponašanje i što se nas tiče, više nikad nećemo surađivati s njima."

SN: Mi smo svoje obavili, kriv je glasnogovornik Napolija

Sportske novosti zahvalile su se Striniću na korektnosti i dodale kako im je važniji odnos s hrvatskim reprezentativcem od onog s glasnogovornikom Napolija koji si na ovaj način "daje na važnosti".

"Oni imaju pravo na to. Važnije nam je to da je istina sve što nam je Strinić rekao i da on nema nikakvih primjedbi. Klub na to ima pravo i mi tu ne možemo ništa. Mi njih sigurno nećemo bojkotirati", službeni je stav Sportskih novosti.

"Kad smo vidjeli ždrijeb, zvali smo hrvatske nogometaše, pa tako i Strinića. Naš novinar Dražen Antolić poslao mu je poruku i on mu se javio. Dao je izjave koje smo objavili. Rekao je "obavijesti samo našeg glasnogovornika mejlom", što je naš novinar i učinio. Poslao mu je mejl i tu je završila naša komunikacija, nitko se nije javio", rekli su u Sportskim novostima.

Pročitajte više