Atalanta potpisala prvi poraz Napolija ove sezone

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON pobjede Juventusa kod Empolija 3:0, veliki kiks doživio je Napoli u Bergamu. Momčad Maurizija Sarrija izgubila je s 1:0 od Atalante u 7. kolu Serie A, što joj je prvi poraz ove sezone u prvenstvu.

Junak domaće ekipe bio je Andrea Petagna, koji je u 9. minuti zabio za pobjedu, što su s klupe vidjeli Marko Rog i Ivan Strinić, koji nisu ulazili u igru. 

Palermo je do posljednje sekunde gostovanja kod Sampdorije imao pobjedu u džepu, zahvaljujući trećem ovosezonskom pogotku bivšeg igrača zaprešićkog Intera Makedonca Ilije Nestorovskog iz 60. minute. No, u petoj minuti sudačke nadoknade Sampdoria je uspjela preko Brune Fernandesa doći do izjednačenja, a dojam je da je hrvatski vratar Josip Posavec mogao malo bolje reagirati, iako je Portugalčev udarac bio snažan i prilično precizan. 

Ante Budimir je cijelu utakmicu odgledao sa Sampdorijine klupe za pričuve.

Genoa je pod vodstvom našeg trenera Ivana Jurića stigla do treće ovosezonske pobjede, a druge u gostima. Za slavlje u Bologni zaslužan je bio 21-godišnji Argentinac Giovanni Simeone, pogotkom u 77. minuti. Domaći su od 43. minute igrali s igračem manje, zbog isključenja Gastaldella. Na suprotnoj strani je u 85. minuti Gentiletti zaradio drugi žuti karton, ali je samo dvije minute poslije Bologna opet ostala s igračem manje, kad je isključen Džemaili.

Pročitajte više