Navijač madridskog kluba dobio kaznu jer je gurnuo prst u anus zvijezdi Seville

Foto: EPA

ARGENTINSKI ofenzivac Lucas Ocampos pripremao se izvesti aut tijekom gostovanja svoje Seville kod Rayo Vallecana u utakmici La Lige početkom mjeseca kad mu je mladi navijač domaće momčadi gurnuo prst u anus. Zvijezda Seville se okrenula prema bezobraznom navijaču koji se smijuljio nakon svog poteza, ali Ocampos se suzdržao i samo se verbalno obračunao s navijačem.

Navijač kluba iz madridskog predgrađa sada je dobio novčanu kaznu od šest tisuća eura i zabranu odlaska na utakmice u trajanju od godine dana. Odluka je to Komisije za borbu protiv nasilja, seksizma, rasizma i netolerancije u sportu. Ocampos je nakon utakmice u kojoj je Sevilla slavila s 2:1 golovima Youssefa En-Nesyrija rekao:

"Svi su vidjeli što se dogodilo. Nadam se da će La Liga ovo ozbiljno shvatiti, poput rasizma. Ne mislim da su svi navijači Raya ovakvi, uvijek nas dočekuju s poštovanjem, ali uvijek postoje i budale", rekao je Ocampos i dodao: "Nadam se da se ovo neće ponoviti negdje drugdje. Da se to dogodi u ženskom nogometu, svi znamo što bi bilo. Suzdržao sam se jer imam dvije kćeri i nadam se samo da se to sutra neće dogoditi njima."

 

Pročitajte više