Boks

Navijač nakon borbe pokušao napasti Tysona, njegova reakcija iznenadila

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON 15 godina Mike Tyson ponovno je ušao je u ring. U ekshibicijskom meču u Staples Centru u L.A.-u 54-godišnji Tyson (50-6, 44 KO) i 51-godišnji Roy Jones Jr. (66-9, 47 KO ), još jedan šampion koji je odlučio opet navući rukavice, boksali su osam rundi od dvije umjesto tri standardne minute. 

U meču nije bilo pobjednika, proglašen je neriješen rezultat, a Tyson je odmah zatražio revanš. Nakon borbe ispred dvorane dogodio se incident kada je jedan navijač napao slavnog boksača.

Ispred Staples Centra fanovi su čekali Tysona da im podijeli autograme. Dok je on ispunjavao želje fanova, jedan je muškarac počeo urlati prema njemu. Pitao ga je zašto mu ne dopusti da se potuče s njim. Tyson, koji bi u ranijim fazama svog života sigurno žestoko reagirao na takva pitanja, sada je ostao iznenađujuće smiren. Čak se i našalio da to vjerojatno ne bi završilo dobro za njega.

To je samo razljutilo muškarca koji je, tvrde svjedoci, počeo posezati prema pojasu kao da će izvaditi oružje. Tada je uskočio Tysonov tim i spriječio veći incident.

Nepoznati napadač je pobjegao, a policija je rekla da je po prijavi izašla na mjesto događaja, ali da nije nikog zatekla.

Pročitajte više