Navijači Arsenala poludjeli su nakon objave s treninga Fulhama: "Čemu da se nadamo?"

Screenshot: Instagram

ARSENAL je za vikend pobijedio Bournemouth 3:0 u 36. kolu Premier lige. Topnike je u vodstvo doveo Bukayo Saka pogotkom iz jedanaesterca u 45. minuti. Na 2:0 povisio je Leandro Trossard u 70., a konačnih 3:0 postavio je Declan Rice u 97. minuti utakmice. Arsenal je bio daleko dominantniji i tako došao do četvrte uzastopne ligaške pobjede.

Momčad Mikela Artete i dalje drži prvo mjesto ispred Manchester Cityja. Arsenal ima bod više, ali i utakmicu više od aktualnog prvaka. City sljedeću utakmicu igra u subotu od 13:30, kada ide u goste Fulhamu. Arsenal se nada da bi momčad Pepa Guardiole mogla ispustiti bodove u tom susretu pa njegovi navijači pomno prate što se tijekom tjedna događa u Fulhamu.

Izgubili su živce

Zasad su izrazito nezadovoljni viđenim. Naime, neki od igrača Fulhama su na društvenim mrežama objavili snimku na kojoj se može vidjeti kako na treningu puštaju zmajeve umjesto da treniraju. Napadač Raul Jimenez veselo je snimao Williana, Andreasa Pereiru i Rodriga Muniza kako puštaju zmajeve.

"Mi molimo Boga da oni ostvare dobar rezultat, a oni treniraju puštanje zmajeva?", "Gotovi smo, nema šanse da ovi ikome uzmu bodove", "Fulham je već na plaži, ne zanima ih ništa", "Braćo Topnici, gotovo je", neki su od komentara koji se nižu, a slijedi još njih, poput:

"Čemu da se mi uopće nadamo?", "Ne samo da će City pobijediti Fulham, izgleda da će i gol-razliku vratiti na svoju stranu jer ove više ne zanima ništa osim zabave i čekanja sljedeće sezone uz igru na treningu."

Pročitajte više