NAVIJAČI BARCELONE BIT ĆE BIJESNI Ronaldinho dao savjet Neymaru koji nisu očekivali

Foto: Getty Images / Guliver Image

PRIJE 14 godina jedan od najboljih nogometaša odlučio je napustiti PSG i za 30 milijuna eura stići u Barcelonu. Naravno, u pitanju je Ronaldinho, majstor ove igre. Međutim, sada 2017. godine njegov sunarodnjak Neymar na putu je da iz Barcelone ode u PSG u najskupljem transferu svih vremena - 222 milijuna eura. 

Neymar je, tvrde francuski i španjolski mediji, dogovorio sve uvjete s klubom iz Pariza, te bi trebao godišnje zarađivati 30 milijuna eura, uz petogodišnji ugovor. 

Suigrači iz Barcelone ga mole da ostane na Nou Campu, kapetan Real Madrida Sergio Ramos poručio je kako bi bio sretan da Brazilac ode u Pariz jer će time prvak Europe imati lakši posao, a sada je Neymara savjetovao baš Ronaldinho, a njegove riječi neće se svidjeti navijačima katalonskog velikana. 

"Mogu mu reći jedino da slijedi svoje srce i da bude sretan, da radi ono što mu srce kaže", poručio je Ronaldinho i time praktički podržao kapetana Brazila, koji želi napustiti Barcelonu i prihvatiti novi izazov. 
S druge strane, Gerrard Pique poslao je jasnu poruku zvijezdi prijelaznog roka...
 
"Mora dobro razmisliti želi li otići u PSG i dobiti veliki novac ili ostati u Barceloni i osvajati trofeje", naglasio je Pique. 

Pročitajte više