Navijači bijesni na Leku i igrače, on se oglasio: I ja bih bio ljut da sam navijač

Foto: Profimedia

WESTERLO i Standard Lieg, koji vodi hrvatski trener Ivan Leko, remizirali su 3:3 u sklopu 4. kola nastavka belgijskog prvenstva. 

Lekina momčad gubila je 3:1, gostujući navijači počeli su napuštati stadion u 65. minuti, a onda je Standard prvo smanjio vodstvo u 77. minuti utakmice golom Stevena Alazatea te potom u 93. minuti izjednačio preko Cipranina Konstantinosa Laifisa.

Standard je na petom mjestu mini-lige koja se igra za jednu poziciju koja vodi u Konferencijsku ligu. Bez pobjede su više od mjesec dana, a Leko na klupi Standarda ima šest poraza i tri pobjede u 14 utakmica. "Najgora sezona u našoj povijesti. Sramota za naš klub. Bori se ili umri", poručili su transparentom navijači, a nakon utakmice se o tome oglasio i Leko.

"U pravu su. Da sam bio na njihovom mjestu, i ja bih otišao s tribine. Kad vam ide dobro, oni vas nagrade. Kada je teško, opet su tu. Mi smo veliki klub, ali ne i velika momčad. Navijači imaju ideju kakav Standard žele gledati, ali to se ne vidi na terenu. Oni hoće predanost, disciplinu, energiju i fokus. Mi im to ne dajemo", rekao je bivši Hajdukov trener.

Pročitajte više