Navijači Crne Gore bijesni zbog izjave Prosinečkog: Dužni smo iznijeti svoj stav

Foto: EPA, Screenshot: Instagram

ROBERT PROSINEČKI (55) početkom veljače postao je novi izbornik Crne Gore. Nedugo zatim pojavile su se glasine da bi hrvatski stručnjak u crnogorsku reprezentaciju mogao vratiti Mirka Ivanića (30), napadača Crvene zvezde koji je posljednju utakmicu za Crnu Goru odigrao krajem ožujka 2019. godine.

Ivanić je nakon toga sa sunarodnjakom Filipom Stojkovićem odbio igrati protiv reprezentacije Kosova te više nije predstavljao Crnu Goru. "Zvezda je moj klub i naravno da pratim sve što se tamo događa. Ivanić je godinama lider momčadi i nema sumnje da bi nam takav igrač značio u reprezentaciji", rekao je Prosinečki za RTCG.

Navijači o Ivaniću: Izdajica jednom - izdajica zauvijek

Na Instagramu, na navijačkom profilu navijača reprezentacije Crne Gore, u utorak je objavljena reakcija na glasine o povratku Ivanića. "Zbog glasina koje su se danas pojavile u pojedinim medijima nakon izjave izbornika Prosinečkog o eventualnom povratku Ivanića u našu reprezentaciju, naša je dužnost javno iznijeti svoj stav.

Do sada se nismo miješali u odluke bilo kojeg izbornika, sadašnji izabranik ima našu podršku, ali za izdajnike našeg dresa nema povratka u reprezentaciju! Svatko odgovara za svoje odluke, a naš stav je jasan - izdajica jednom - izdajica zauvijek", stoji na društvenim mrežama stranice Ultra CrnaGora.

Povodom glasina koje su se danas pojavile u pojedinim medijima nakon izjave selektora Prosinečkog oko eventualnog...

Objavljuje Ultra CrnaGoraUtorak, 13. veljače 2024.

Ivanić je rođen u Vojvodini, ima srpsko i crnogorsko državljanstvo

Prema podacima Transfermarkta, Ivanić je rođen u Bačkom Jarku u Vojvodini, no ima i crnogorsko državljanstvo. Tijekom karijere nastupao je za Proleter, Vojvodinu, bjeloruski BATE Borisov i Crvenu zvezdu, u kojoj je od veljače 2019. Ove sezone odigrao je 17 utakmica te zabio četiri i asistirao za pet golova. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 7.5 milijuna eura.

Pročitajte više