EUROPA LIGA

Navijači Dinama o Oršićevoj golčini: "Ovo je gol za Vlašića"

Foto: Guliver Images

MISLAV ORŠIĆ zabio je prekrasan pogodak u utakmici West Hama i Dinama koja se igra u Londonu u sklopu 6. kola skupine H Europa lige. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO GOLA

Hrvatski reprezentativac potegnuo je s lijevog ruba kaznenog prostora i savršeno pogodio u sam kut gola. Nije potpuno jasno je li lopta dirala igrača West Hama koji je ušao u blok, ali završila je u mreži uz najbolju moguću putanju.

Nisu zaboravili Tottenham

Pogodak na koji je West Hamov golman ostao nemoćan komentirali su i navijači Dinama ispod objave kojom je Dinamo na svojoj službenoj Facebook stranici objavio da je pao gol.

"Oršiću samo dati da igra protiv Engleza...za njih je penicilin", samo je jedan od komentara u kojima se podsjeća na Oršićevu sjajnu predstavu protiv Tottenhama prošle sezone, a ima i onih koji vjeruju da je Oršić ovim golom poslao poruku:

"Bravo Orša, ne sumnjam u tebe, nek hejteri polude. To je golčina za sve one kaj su pisali da budeš danas na klupi."

Sjetili su se i Vlašića

Osim Engleza, mnogi su se u komentarima sjetili i Nikole Vlašića. Bivši veznjak Hajduka i trenutni igrač West Hama naljutio je navijače Dinama izjavom uoči utakmice.

"Znam da pobjedom možemo izbaciti Dinamo iz Europa lige. Svima iz Hajduka, pa tako i meni, bi se to jako svidjelo, no da budem iskren, fokusiran sam na West Ham i ne razmišljam previše o tome. Samo želim pobjeđivati", rekao je Vlašić prije utakmice, a navijači Dinama su to upamtili. I očito, uzeli za zlo.

"Ovo je gol za Vlašića, nadam se da je Hajduk sretan", glasi jedan od komentara, a našla se i jedna žešća poruka: "Uči Vlašiću od majstora iz Zagreba."

Pročitajte više