Navijači Galatasaraya zasuli Livakovićev Instagram: "Molimo te, dođi"

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DOMINIK LIVAKOVIĆ briljirao je na golu Hrvatske u utakmici 2. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo koju je Dalićeva momčad dobila u Bursi 2:0. Dinamov golman skinuo je Turcima tri velike šanse, a u danima nakon utakmice počelo se opet pisati o njegovu transferu.

Neki turski mediji prenijeli su vijest da je Galatasaray jako zainteresiran za Livakovića i da ga želi dovesti u ljetnom prijelaznom roku. Livaković u ugovoru s Dinamom ima odštetnu klauzulu od deset milijuna eura, što je Dinamu premalo, ali neće imati izbora ako netko ponudi toliko za njegova igrača.

Navijači ga mole da dođe

Novih informacija o eventualnim kontaktima nema iako zasad službena ponuda nije došla u Maksimir. No, u akciju su se bacili Galatasarayevi navijači. Nakon što se počelo pisati da je vodeća momčad turske Superlige zainteresirana za Livakovića, navijači su poslali brojne poruke Livakoviću.

On je na Instagramu objavio fotografiju iz Burse, a u par dana na njoj je osvanulo više od dvije tisuće komentara, uglavnom od turskih korisnika. "Dođi u Galatasaray", "Molimo te, dođi u Galatasaray", neke su od poruka kojima navijači trofejnog turskoga kluba žele nagovoriti Livakovića na dolazak.

Livaković ugovor s Dinamom ima do ljeta 2024. godine. Trenutačno pregovara s klubom o njegovu produženju, a moguće je i da će ga potpisati samo kako bi u njemu bila veća odštetna klauzula, kako bi klub mogao više zaraditi na njegovu odlasku.

Pročitajte više