HNL

Navijači Hajduka nakon poraza od Slavena: Ako imate muda, stavite Toplaka za trenera

Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

NAKON što je Hajduk izgubio u 14. kolu HNL-a kod Slavena i produljio negativni niz na četiri utakmice u prvenstvu bez pobjede, očekivano se pod najvećom paljbom navijača našao trener Jens Gustafsson.

"Gustafssonu kilu Vegete da ima uspomenu iz Koprivnice"

Ovo su samo neki od komentara ispod Hajdukove objave poslije poraza.

"Sve što želimo pročitati u narednih par sati jest to da je Jens bivši!"

"Gustafssonu avionsku kartu i kilu Vegete da ima uspomenu iz Koprivnice."

"Poslati ih sve pješke doma, a ovaj slijepac od trenera se ne treba ni vraćati!"

"Karta za Švedsku u jednom smjeru."

Kritike Jakobušiću i Nikoličiusu

Zbog izbora i podrške treneru pod kritikama su se našli i predsjednik kluba Lukša Jakobušić te sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

"Jakobušić doveo Šveđanina. Nije htio žuriti, već dovesti pravo ime i znalca. Top odluka. Šteta što nema Caktaša da njega okrivi i za to."

"Gospodin Jakobušić i gospodin Nikoličius, puno ljudi vas voli za sve što ste napravili od kada ste došli, ali sami ćete si biti krivi za vaš odlazak ako nastavite davati podršku ovom treneru, da se ne izrazim drugačije."

"Jens Gustafsson najveća prevara od trenera ikad i ako ima obraza dat će ostavku. Najveća greška uprave je neostavljanje Tramezzanija. Tramezzani je prevelik gospodin i stručnjak za Gustafssona."

Zazivanje novih trenera

Među favoritima za Gustafssonovog nasljednika kod Hajdukovih se navijača ističu dva imena, Valdas Dambrauskas i Samir Toplak.

"Dobro došao Valdas Dambrauskas", jedan je od popularnijih komentara, dok u drugom stoji:

"Niko i Lukša, ako imate muda sada stavite Toplaka za trenera. Toplak je rekao da bi pješke odmah u Split došao. Sada mu dajte priliku."

Pročitajte više