Navijači Istre upali u klub i prekinuli trening, Španjolci tjeraju njihove ljude

Foto: D. Marušić / Pixsell

DESETAK pripadnika Demona upalo je u poslijepodnevnim satima ponedjeljka na igralište NK Istre i prekinulo popodnevni trening.

Kako javlja Glas Istre, dosta agresivno razgovarali su s trenerom Manuelom Marquezom Rocom i izvršnim direktorom Darkom Podnarom.

Posebno ih je zanimalo zašto u klubu više nema mjesta za Ivana Zgrablića, koji je ujedno i jedan od najvjernijih navijača Istre te je s Demonima pohodio gostovanja i dok je igrao za Cibaliju. Zgrablić je samo okidač za okršaj navijača i španjolskih investitora, koji su preko direktora Podnara započeli kadroviranja u klubu iako još nisu vlasnici kluba.

Iz Istre je već otišao trener Darko Raić-Sudar koji je u najtežim trenucima i besparici održao klub u prvoj ligi. Koji su ciljevi španjolske grupe Baskonia Alaves s pulskim prvoligašem, nije poznato. No navijačima se situacija očito ne sviđa. 

Svoj dio u klubu još ima i Darko Končar, koji je financijskom potporom održao klub na životu do kraja sezone i pomogao u borbi za opstanak. 

Demoni su također nezadovoljni odnosom španjolskih investitora prema igračima koji su iznijeli glavni teret prošle sezone, kao i nedostatkom komunikacije o njihovim planovima za pulskog prvoligaša.

Pročitajte više