Navijači Manchester Cityja oduševljeni dovođenjem Ćorluke

PRVE reakcije navijača Manchester Cityja na nova pojačanja, uključujući Vedrana Ćorluku, vrlo su pozitivna, a prema komentarima na engleskim portalima očito je da će očekivanja ove sezone biti vrlo velika.

Na portalu Manchester Evening Newsa (MEN), koji uglavnom posjećuju upravo stanovnici Manchestera i okolice (gdje je, za razliku od ostatka svijeta, City popularniji od Uniteda), posjetitelji su oduševljeni dolaskom kvalitetnih igrača u klub i očekuju plasman Cityja u neko od europskih natjecanja.

"Sa Ćorlukom i Elanom dobili smo vrhunske igrače", jedan je od komentara. "U Ćorluki smo konačno dobili pristojnog braniča... Vrijedi svaki peni", napisao je jedan od posjetitelja MEN-a, iako se kao cijena navodi ona neslužbena od 7 milijuna funti.

Zbog Čarlija i suze radosnice

Ćorluka je već i u planovima navijača za prvu momčad koje iznose na forumima, uz Garrida, Dunnea i Richardsa, a neki čak kažu da im je potekla suza radosnica kad su vidjeli koliko će jak ove sezone biti njihov klub.

Negativnih komentara gotovo i da nema, a svakog skeptika koji napiše "a što ako je Eriksson promašio?" brzo ušutkaju ostali euforični posjetitelji, pa je izvjesno da će Ćorluka u Manchesteru biti dočekan mnogo ugodnije i s manje sumnji od Eduarda u Arsenalu.

Pročitajte više