Navijači Osijeka na Fejsu: Odmah Zekić ostavka i pravac Slaven ili Partizan Tirana

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NA OTVARANJU 27. kola Supersport HNL-a Osijek je na Opus Areni upisao minimalan poraz od Varaždina. Gol vrijedan tri boda zabio je Leon Belcar u 12. minuti. Ekipa Zorana Zekića je u velikoj rezultatskoj krizi. U posljednjih 16 utakmica Osijek je pobijedio samo Rudeš, Goricu i Slaven, a u zadnje četiri utakmice izgubio je tri puta.

Osijek je u današnjoj utakmici pokazao vrlo malo. Belcar je goste doveo u vodstvo u 12. minuti nakon odlične dubinske lopte Antonija Boršića i utrčavanja u prostor. Na terenu je označeno zaleđe, ali nakon duge VAR provjere gol je priznat. Zekić je napravio dvije izmjene nakon pola sata igre, ali Osijek nije uspio doći blizu izjednačenju. Najbliže golu bio je Ladislav Almasi u 67. minuti, ali Oliver Zelenika je obranio taj udarac.

Navijači su odmah nakon utakmice negativnim komentarima zasuli Facebook objavu kojom je klub objavio konačni ishod. "Ok, ovo je bio očekivani ishod i sve više od jednog boda u ožujku bilo bi ravno čudu... ali problem je iduća sezona... Rudeš ide dolje, Zrinski dolazi ovamo i s 2-3 pojačanja biti će u rangu VŽ-a i Lokomotive, na vrhu će biti opet ova trojka kao i sada, a nama u borbi za opstanak nema više dobrog starog Mamića koji je puštao utakmice kada je trebalo. Znači u sezoni 2025/2026 konačno opet Osijek-Cibalija", piše jedan od komentatora, a onda kreće bura komentara protiv Zorana Zekića. 

"Zekić igra kao 80-ih u Engleskoj, 4-4-2 beton i napucavanje lopte na napadača pa šta bude", "Odmah Zekić ostavka i pravac Slaven ili Partizan Tirana", "Mogao bi i Zekan na biro", "Zeki dajte kuglački klub da vodi, neki lokalni Jug 2", samo je dio komentara.

Objavljuje NK OsijekPetak, 15. ožujka 2024.

Pročitajte više