Navijači bijesni: Pepov srpski eksperiment izbacio je City iz Lige prvaka

Screenshot (Youtube)

MANCHESTER CITY ispao je u osmini finala od Monaca, a navijači engleskog kluba brzo su pronašli najvećeg krivca. 
 
Smatraju da je srpski branič Aleksandar Kolarov bio najslabija karika u 1:3 porazu u Kneževini kojim je City ostao bez četvrtfinala Lige prvaka, a Pep Guardiola prvi put u trenerskoj karijeri ispao ovako rano u najjačem europskom natjecanju. 
 
Kolarov je samo žrtva još jednog neuspjelog Pepovog eksperimenta. Naime, slavni trener je lijevog beka prebacio u ulogu lijevog štopera i upario ga s Johnom Stonesom, drugim najskupljim braničem u povijesti nogometa.
 
Srpski nogometaš, na kojeg su se obrušili navijači, pomogao je Monacu u velikom uspjehu. Naime, kod drugog gola loše je procijenio centaršut što je iskoristio Fabinho, a kod odlučujućeg pogotka je loše procijenio let lopte i ostao kratak u skoku ispred Monacovog junaka Tiemouea Bakayoka.
 

 
 
Navijači smatraju da City nije ni zaslužio bolji rezultat kada umjesto pravih štopera Pep na toj poziciji izmišlja igrače s drugih pozicija. Ne pamte kada je njihov klub imao lošiju obranu, a da su u pravu pokazuje i statistika jer je City primio čak 16 pogodaka u samo osam nastupa u Ligi prvaka ove sezone. 
 
"Nije problem obrana. Uvijek krivite vratare i braniče. Problem je što se mi u prvom poluvremenu nismo pojavili na travnjaku, nismo uopće imali loptu", pravdao se Pep novinarima, ali uzalud. I engleski mediji za neočekivano ispadanje krive njegov srpski eksperiment...
 

Tweets about kolarov

Pročitajte više