Navijači Temišvara: Zašto ne možemo kupiti kartu samo za Dinamo nego moramo za sve tri utakmice?

NAVIJAČI Temišvara su nezadovoljni jer ne mogu kupiti ulaznicu samo za utakmicu s Dinamom već moraju kupiti paket ulaznica za utakmice protiv Dinama, Anderlechta i Ajaxa.

Klub karte za utakmice Europske lige prodaje samo u takvim paketima, a cijene se kreću od 100 do 300 rumunjskih leja (iako je Rumunjska u Europskoj uniji euro bi trebala uvesti tek za tri godine). Cijena od 33 leja po utakmici (oko osam eura ili 60 kuna) prihvatljiva je navijačima, ali ih smeta što ne mogu kupiti ulaznice za pojedinačne utakmice nego moraju odjednom kupiti karte za sve tri utakmice. Navijači se žale de mogu svi odjedanput izdvojiti 100, 200 ili 300 leja koliko stoje paketi ulaznica. Temišvar svoju politiku oko ulaznica pravda jeftinim kartama koje stoje kao one za utakmice rumunjske lige.

Rumunjski mediji pišu da je zbog takve politike Temišvar dva dana prije utakmice s Dinamom prodao samo 30 posto paketa ulaznica. Paketi će se moći kupovati i nakon dvoboja u četvrtak, ali paket ulaznica za Anderlecht i Ajax svejedno koštati kao i oni prije meča s Dinamom, dakle najmanje 100 leja.

Pročitajte više