LIGE PETICE

Navijači Uniteda traže Solskjaerovu ostavku, podržava ih legenda Arsenala

Foto: Getty Images

CARDIFF se od Premiershipa oprostio pobjedom na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda od 2:0, a oba gola je zabio Nathaniel Mendez-Laing (23-11m, 54) i tako zaključio katastrofalnu Unitedovu sezonu. 

"Kako navijači Uniteda mogu prihvatiti Solskjaera kao menadžera? Trebali bi prosvjedovati svaki dan dok on ne dobije otkaz!" napisao je jedan navijač na Twitteru, a mnoštvo sličnih objava zaredalo se nakon utakmice. Takvo mišljenje nedavno je iznio i jedan od legendarnih Topnika. 

Jučer je legendarni nogometaš Arsenala Paul Merson istaknuo kako vjeruje da bi Solskjaer mogao dobiti otkaz ako utakmica s Cardiffom završi ovako kako je danas i završila. 

"U nogometu me ništa ne može više iznenaditi. Tko zna što će se dogoditi ako izgube sutra. Ne vidim Solskjaera da je pod ugovorom kakav je imao Mourinho i da mu moraju platiti 15 milijuna funti kako bi ga se riješili. Vjerujem da će biti ozbiljan sastanak ako ne dobiju sutrašnju utakmicu", rekao je Merson pa dodao:

"Ozbiljno će razmisliti o tome jesu li napravili grešku sa Solskjaerom. Da je imao ovakav niz rezultata na početku mandata, bi li bio imenovan za menadžera? Naravno da ne bi", zaključio je Merson. 

Još nema nikakvih reakcija s Old Trafforda, ali nije isključeno da će se već danas održati hitan sastanak na kojem će se odlučivati o sudbini norveškog trenera. 

 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više