Navijači Wolfsburga vikali "Kovač, odlazi", a on napao suca: Užasno i okrutno

Foto: EPA

NENAD BJELICA vratio se na klupu Union Berlina u domaćoj pobjedi 1:0 protiv Wolfsburga u 21. kolu Bundeslige nakon što je odradio tri utakmice suspenzije zbog udaranja Bayernovog igrača Leroya Sanea. Gol za veliku pobjedu Bjeličine momčadi postigao je Danilho Doekhi u dugoj nadoknadi prvog poluvremena.

Doekhi je sjajno reagirao na ubačaj Kevina Vollanda iz kornera te glavom zabio za pobjedu. To je veliki Unionov trijumf jer se Bjelica njime udaljio od zone ispadanja, od koje sada bježi šest bodova. Navijači Wolfsburga su nakon utakmice vikali "Kovač, odlazi!", a i sam Kovač je dao vrlo žestoku izjavu za medije. Njemu su, pak, krivi suci.

Žestoko udario po sucu

Kovač se obrušio na glavnog suca Felixa Zwayera zbog situacije kod jedinog pogotka Union Berlina. Naime, njegov igrač Jenz u tom je trenutku bio izvan igre zbog krvavog nosa. Iz kornera, dakle s igračem manje u polju, Wolfsburg je primio gol. 

“Mogli smo i pobijediti. Imali smo u prvom dijelu dobre šanse. Dominirali smo 90 minuta, a sada smo gubitnici i nitko ne shvaća zašto. Ovo je nogomet, ovo je užasno i okrutno. Nagradit ćemo se, samo je pitanje kada. Moramo vjerovati. Ovo je za mene bila velika pogreška suca”, rekao je Kovač, čiju izjavu možete pogledati OVDJE.

Pročitajte više