NBA

NBA legenda: Moja kći rođena je jer me njena majka nije mogla oralno zadovoljiti

Foto: Brian Rothmuller/Icon Sportswire/Guliver Images

LEGENDARNI košarkaš Julius Erving (71) iznenadio je američku javnost zbog onoga što je u svojim memoarima napisao o svojoj kćeri i tenisačici Alexandri Stevenson.

Erving je u memoarima napisao da je Alexandra rođena samo zato što njena majka Samantha nije imala mogućnost pružiti mu oralni seks jer je imala protezu na zubima.

"Ona je bila netko tko mi pomaže da se opustim ako sam uznemiren ili pod stresom. Otišao bih i proveo opuštajuću večer koja bi uključivala oralni seks", napisao je Erving i dodao:

"Sjećam se da smo samo jednom imali spolni odnos, i to zbog toga što je dobila novu protezu da ispravi zube. Sa žicom i metalom u ustima, oralni seks nije bio opcija. Tako je došla Alexandra."

Uspješni u sportskim karijerama

Samantha Stevenson je u to doba bila sportska novinarka, što je postala i Alexandra nakon što je završila profesionalnu tenisku karijeru 2018. godine.

Do 2004. godine nije upoznala oca, ali su se nakon toga često družili. Najbolji ranking karijere ostvarila je 2002. kad je bila 18. na WTA listi.

Popularni Dr. J je legenda NBA lige, a u profesionalnoj karijeri je ubacivao 24 poena u prosjeku. S Philadelphia 76ersima je 1983. godine osvojio NBA naslov, a ima i dva naslova u tadašnjoj ABA ligi s New York Netsima.

Pročitajte više