NBA ovo ne pamti. Legenda Gregg uzeo mikrofon i zapovjedio kraj zviždanja Kawhiju

Screenshot: Twitter

KAWHI LEONARD bio je zaštitni znak San Antonio Spursa od 2011. do 2018. Bio je najveća zvijezda i MVP finala 2014., kada su Spursi osvojili NBA naslov. I onda je 2018. šokirao zahtjevom za trade u Toronto. Ondje je proveo jednu sezonu i također uzeo prsten i bio MVP finala.

Onda je otišao u Clipperse, koji su ove sezone konačno složili momčad punu superzvijezda kako bi Kawhi i s njima uzeo titulu. Put ih je nanio u Teksas i San Antonio, koji od 2014. i Kawhija nije uzeo naslov, a sada je uz devet poraza zaredom najgora momčad lige. Izgubio je i desetu od Clippersa predvođenih Kawhijem, ali na toj utakmici trener domaćina pokazao je da nije legenda samo zbog pet naslova koje je osvojio sa Spursima.

Kada je Kawhi Leonard stao na crtu slobodnih bacanja, dvoranom su se prolomili zaglušujući zvižduci, psovke i uvrede izdajniku. Tada ih je odjednom nadglasao poznati glas. Svi su ostali šokirani kada su vidjeli što je učinio. Gregg Popovich (74) prišao je zapisničkom stolu, uzeo veliki mikrofon te u njega zapovjedio: "Oprostite na trenutak. Prestanite zviždati i dajte ovim tipovima da igraju. Nemojte im zviždati, to nismo mi!"

Pročitajte više