DENIS STOJNIĆ ZA INDEX

"Ne bježim od Delije, a najviše žalim zbog Mirka. Napunili bi Maksimir i Koševo"

Foto: Fightsite

JEDNA od najzanimljivijih borbi programa na borilačkom spektaklu KSW 51, koji će se u subotu održati u Areni Zagreb, trebao je biti okršaj našeg Ante Delije s borcem iz BiH Denisom Stojnićem.

Međutim, dva dana prije borbe objavljeno je da je Stojnić otkazao meč zbog ozljede, što je Deliju poprilično razljutilo.

"Ma to smo i očekivali. Nije se on ozlijedio, laže", prokomentirao je Delija nakon otvorenog workouta na Media Dayu u dvorani American Top Teama.
Djelovao je dosta ogorčeno pa smo ga pitali za objašnjenje, otkud toliko zle krvi između njih dvojice.

"On je lik koji je provocirao i mene i Mirka Filipovića. Maže sve redom, sebe veliča, a ne želi se boriti protiv nikoga. Trebali smo se boriti već triput, a nismo nijednom. Nebitan je lik i ne želim više o njemu", rekao nam je Delija, član Cro Cop Teama, koji je svoj workout odradio uz pomoć prijatelja i momčadskih kolega Stipe Drviša i Satoshija Ishiija.

Stojnića su pak pogodile Delijine riječi u toj mjeri da nam je odlučio poslati liječničku dokumentaciju i snimke kako bi pokazao da je ozljeda više nego stvarna.

"Ozlijedio sam ligamente i menisk lijevoga koljena, ušla je voda i u utorak idem na operaciju da je izvuku. Dobio sam blokadu, injekciju kortizona i mogao sam se boriti, ali moj menadžer Ivan Diaković i KSW kao organizacija su mi zabranili jer bih riskirao težu ozljedu, čak bih i mogao ostati invalid. Oni paze na svoje borce, nije to kao u UFC-u", objasnio je 39-godišnji Stojnić, koji se dvaput borio i pod UFC-om te izgubio od Caina Velasqueza i Stefana Struvea..

"Nisam otkazivao borbe ni kad sam imao temperaturu 39 stupnjeva, ni kad sam imao ozlijeđeno rame, prihvatio sam meč protiv Velasqueza iako su mi za njega javili samo sedam dana ranije i bio sam nespreman. Pa zašto bih onda otkazao borbu s Delijom? Nemam straha, poštujem ga kao borca, doći ću u Zagreb, pozdraviti ga i poželjeti mu sreću u ovoj borbi", rekao je iskusni borac iz Sarajeva i dodao da će do borbe između njih dvojice ipak doći, i to u ožujku u Poljskoj.

"Nema potrebe za iskrama ni uzrujavanjem, ožujak je blizu, ja ću se dotad oporaviti."

Pojasnio je i zašto je ranije otkazana borba između njega i Delije.

"Zvao me lani da dođem u Dubrovnik, da odradimo borbu na Noći Gladijatora pa mi je pet dana kasnije otkazao jer mu se otvorila prilika da potpiše za Rizin te je otišao u Japan. Čovjek je dobio priliku da zaradi, nisam mu zamjerio, ne bi mi palo napamet dati izjavu da se prepao. A najviše mi je žao što nikad nije došlo do borbe između mene i Mirka, nas dvojica bismo napunili i Maksimir i Koševo", zaključio je Stojnić.

Pročitajte više