NE RUŠI SE UNITED SVAKI DAN Pogledajte slavlje trenera Bristola

Foto: Twitter (screenshot)

SINOĆ je Bristol City u četvrtfinalu engleskog Liga kupa, zvanog Carabao Cup, s 2:1 porazio Manchester United.
 
Poraz Crvenih vragova percipiran je kao prvorazredna senzacija, a delirij nakon pobjedničkog pogotka Koreyja Smitha vrijednog polufinala u posljednjim momentima trominutne sudačke nadoknade potvrda je veličine trijumfa koji će se u Bristolu generacijski prenositi s koljena na koljeno. 
 
Osobito je dojmljiva bila proslava Leeja Johnsona. Trener engleskog drugoligaša u euforičnom se stanju zagrlio s klupskim sakupljačem lopti, a cjelokupna situacija ubrzo je na društvenim mrežama postala viralna.
 
"Kada je Smith poentirao za pobjedu, nisam znao bih li plakao ili se smijao. Ustvari, nisam znao kuda bih sa samim sobom. Znao sam da na travnjak ne smijem utrčati, pa sam se zaletio prema dječaku s loptom. Imao sam potrebu proslaviti našu pobjedu", rekao je Lee Johnson nakon što je instinktivno reagirao i pred televizijskim kamerama demonstrirao iskonsku sreću. 
 
Nakon što je na putu do polufinala eliminirao čak četiri prvoligaša - Watford, Stoke, Crystal Palace, Manchester United - Bristol City u nastavku natjecanja susrest će se s Manchester Cityjem. Drugi polufinalni par čine Arsenal i Chelsea. Prve utakmice na rasporedu su 9. i 10., a uzvratne 23. i 24. siječnja 2018. godine. 
 

Pročitajte više